Home / Sallandcentraal / Jildou Dijkstra nieuwe jeugdtrainer Kwiek

Jildou Dijkstra nieuwe jeugdtrainer Kwiek

RAALTE – Een oude bekende van PCA Kwiek keert komend seizoen als jeugdtrainer terug naar Raalte. Jildou Dijkstra uit Delden trainde eerder samen met Olga ten Hove het team DS2 van Kwiek, waarna ze de overstap maakte naar eredivisionist DSVD DS1 uit Deurningen. Bij Kwiek zal ze richten op de A-jeugd. Marjolien Roesink stopt namelijk na dit seizoen als trainer van A1.

Jildou: “Samen met Manon van Rijssen, die op dit moment het C1 team traint, ga ik deze vacature straks invullen.” Over haar terugkeer naar Kwiek zegt ze: “De reden om terug bij Kwiek te komen is omdat ik me weer graag onder jeugdteams wil begeven. De meiden opleiden, motiveren en stimuleren om zich te ontwikkelen in de handbalsport, dát is wat ik graag doe. Bovendien is Kwiek een bloeiende vereniging met een goede technische staf, wat maakt dat ik deze stap met veel enthousiasme en vertrouwen maak.”

Lees ook

Oecumenische viering in kader van Vredesweek

WIJHE – In de Nicolaaskerk in Wijhe vindt op dinsdag 21 september de jaarlijkse oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.