Eerste coronabesmetting in Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Een inwoonster van Olst is gisteravond positief getest op het coronavirus. “Het was onvermijdelijk dat dit ook in onze gemeente zou gebeuren”, zegt burgemeester Strien. “De betrokkene is al langere tijd in vrijwillige thuisisolatie en is aan de betere hand.’

“We zullen nog met flink wat meer besmettingen te maken krijgen. Maar als iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en de nieuwe regels volgt, kan het aantal besmettingen worden beperkt. Ik zie dat heel veel mensen, organisaties en bedrijven verstandige maatregelen nemen en de goede dingen doen. Dat geeft mij het vertrouwen dat we ons met elkaar door deze crisis heen slaan.”

Heb je vragen over het coronavirus? Kijk dan op staging2.ggdijsselland.nl/corona en op de site van het RIVM.  Telefonisch kunt u met al uw vragen terecht bij het landelijke
informatienummer 0800-1351.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.