Home / Nieuws / HV Haarle verlengt contract met André Biemans

HV Haarle verlengt contract met André Biemans

HAARLE – André Biemans heeft zijn contract als hoofdtrainer van de handbalvereniging HV Haarle met een jaar verlengd. Dat betekent dat de Wierdenaar voor het tweede seizoen op rij de scepter gaat zwaaien over de selectie van het vlaggenschip van de vereniging, dat uitkomt in de eerste klasse NO-Oost.

Naast dames 1 en dames 2 traint Biemans ook de jeugdteams van Haarle. De jeugd van Haarle wordt dan al op een jonge leeftijd getraind op de dezelfde speelwijze als dames 1. Daarmee wordt verwacht dat de overgang van de speelsters naar dames 1 soepeler zal verlopen. Voor het komende seizoen probeert de vereniging jeugdtrainers te werven die Biemans kunnen assisteren bij de training van de jeugdteams.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.