Hulp bij belastingaangifte in bibliotheek Olst

OLST – De Sociaal Raadslieden van Financiën de Baas helpen op vrijdag 20 maart bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2019 in de bibliotheek in Olst. Van 9.00 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 15.30 uur zitten zij klaar om vragen te beantwoorden, tips te geven en gericht te helpen met de aangifte inkomstenbelasting.

Deelnemers kunnen als voorbereiding een meeneemlijst krijgen. Hierop staan alle gegevens en documenten die ze nodig (kunnen) hebben om de aangifte in te vullen. Deze lijsten zijn te krijgen tijdens het inloopspreekuur van Financiën de Baas, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur in het Holstohus in Olst. Bellen mag ook: 0570-547350. Belangrijk: een DigiD is noodzakelijk. Wie deze nog niet heeft, kan bij Financiën de Baas terecht voor hulp bij het aanvragen. Daarnaast dienen ze ook de jaaropgaves en een legitimatiebewijs mee te nemen.

Deelname is gratis. Financiën de Baas is een samenwerking tussen De Kern maatschappelijke dienstverlening (de sociaal raadslieden en de Formulierenbrigade) en de Thuisadministratie van Ut Huus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.