Hoonhorst schuift historische dag een jaar door

HOONHORST – Uitstel prima, maar van afstel wil de stichting Hoonhorst 250 jaar niet weten. De historische dag die op 16 mei dit jaar gevierd zou worden in het jubilerende dorp kan vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus geen doorgang vinden. Maar alle voorbereidingen zijn niet voor niets geweest. Precies een jaar later wordt alles wat de organisatoren tot nu toe bedacht en voorbereid hebben alsnog ten uitvoer gebracht.

“Op 15 mei 2021 gaan we voor de herkansing,” laat de stichting weten. “Tenslotte bestaan we ook maar een keer 251 jaar. Dat betekent nog een jaar extra de tijd om alle mooie plannen te verfijnen. Zo wordt het nog mooier dan het al zou worden. Voor nu bedanken we iedereen voor alle inzet, creativiteit en bijdragen aan deze geweldige plannen. Houd de moed erin, in deze moeilijke tijd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.