Home / Sallandcentraal / Hoogeslag opnieuw genomineerd voor titel Beste Bouwer

Hoogeslag opnieuw genomineerd voor titel Beste Bouwer

MARIËNHEEM – Bouwbedrijf Hoogeslag bv is opnieuw genomineerd voor de titel Beste Bouwer van Nederland. Vorig jaar eindigde het Mariënheemse bouwbedrijf net achter M2 Bouw uit Dedemsvaart. Ook dat bedrijf is dit jaar wederom genomineerd. Kuipers & Koers Bouw BV uit Emmen is de derde kanshebber.

De landelijke verkiezing is een initiatief van de vergelijkingswebsite bouwnu.nl. Bedrijven die op die site het afgelopen jaar tussen de tien en vijftig reviews ontvingen naar aanleiding van particuliere nieuwbouwprojecten maken kans op de prijs. Hoewel Hoogeslag vorig jaar ook al genomineerd was, zag het bedrijf een nieuwe uitverkiezing niet aankomen. “Niet verwacht, toch gekregen,” aldus Alex Bruggeman van Bouwbedrijf Hoogeslag. “Ondanks dat we met het gemiddelde cijfer zijn gestegen, van een 9,4 in 2018 naar een 9,6 in 2019, kwam deze podiumplaats als een verrassing. Mooie referenties zijn voor ons het allerbelangrijkst. Dat maakt ons enorm trots. Wij bouwen mooie woningen waar bewoners gaan wonen, leven. Zij bepalen hoe hun uiteindelijke woning eruit komt te zien, niet andersom.”

Lees ook

Arnold ‘Nols’ Heetkamp overleden

RAALTE/HATTEM – Op 20 januari is op 79-jarige leeftijd Arnold Heetkamp, in Raalte vooral bekend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.