Home / Sallandcentraal / Hoftheater cancelt alle voorstellingen tot en met 31 maart

Hoftheater cancelt alle voorstellingen tot en met 31 maart

RAALTE – Het Hoftheater in Raalte heeft alle voorstellingen die gepland stonden tot en met 31 maart geannuleerd. Dit na de landelijke maatregel om alle activiteiten met meer dan honderd bezoekers af te gelasten. Het gaat om de voorstellingen van Henry van Loon (vrijdag 13 maart); Bloed, Zweet & Tranen (zaterdag 14 maart); Haal het doek maar op (zondag 15 maart); Danny Vera (donderdag 19 maart); Scrum (vrijdag 20 maart); Holland Dance (zaterdag 21 maart); Op Sterk Water (vrijdag 27 maart); de Eddy Zoëy Band (zaterdag 28 maart) en Cloud 9 (zondag 29 maart). Kaarthouders worden per mail op de hoogte gesteld. Over de eventuele nieuwe speeldatum en/of retournering van kaarten wordt men later geïnformeerd. “Het belangrijkste is dat wij onze medewerking verlenen om de verspreiding van het virus tegen te gaan”, zo stelt het team van het Hoftheater. Kijk voor meer informatie op www.hoftheater.nl.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.