Gulle gift aan Stichting WensAmbulance Oost-Nederland

RAALTE – Mevrouw Hedwig Ten Bülte uit Raalte heeft afgelopen donderdag een bedrag van 1.165 euro overhandigd aan Stichting WensAmbulance Oost-Nederland. Dit naar aanleiding van het gegeven dat de WensAmbulance tijdens het ziekbed van haar man Wim ten Bülte twee wensen verwezenlijkte. Hedwig zamelde het geld zelf in na het overlijden van haar man.

Met de WensAmbulance werd er een bezoek gebracht aan de Orchideeën Hoeve en aan een dierenpark in Arnhem. Hier heeft Wim nog lange tijd met heel veel plezier en dankbaarheid op terug mogen kijken. De vele foto’s blijven een kostbare herinnering voor zijn vrouw.

Stichting WensAmbulance Oost-Nederland, voorheen Stichting Twentse WensAmbulance, heeft drie ambulances ter beschikking om bijzondere wensen te mogen vervullen voor chronische zieke en (pre)terminale patiënten. Er zijn geen kosten aan de vervulling van deze wensen verbonden; eten en drinken voor de begeleiding van de ambulance is het enige wat gevraagd wordt. Een enkele keer is het de wens om naar het buitenland te gaan, ook dat is te overleggen, wel moet er dan rekening worden gehouden met overnachtingen. Stichting WensAmbulance heeft tachtig vrijwilligers, waarvan 45 chauffeurs en 35 verpleegkundigen. De stichting kan alleen haar werk doen door giften.

Voor meer info: https://wensambulance-oost-nederland.nl/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.