Gotink alternatief voor maaltijdservice Zorggroep Raalte

RAALTE – Zorggroep Raalte stopt na jaren met het bezorgen van warme maaltijden aan huis. Gelukkig is er een goed alternatief. Sinds 2019 brengt Gotink Catering al warme maaltijden aan huis in Raalte en Heeten.

Bij dit tafeltje-dekje van vroeger krijgen klanten dagelijks een vaste bezorger op bezoek. De bezorger kent de klant en heeft nog even tijd voor een praatje. Daarnaast houdt hij een oogje in het zeil over het wel en wee van de klant. De maaltijden worden verpakt in thermoboxen zodat ook de laatste klant nog kan genieten van een warme maaltijd. De bezorger rijdt vervolgens tussen 11.00 en 12.45 uur alle klanten van de route langs.

Bij Gotink Catering zorgen de groenteboer en de slager dagelijks voor verse producten. De professionele koks bereiden de gerechten en die worden door de keukenassistentes zorgvuldig geportioneerd naar een maaltijd op maat. Daarbij worden diverse dieetwensen in acht genomen en wordt zelfs rekening gehouden met voedselvoorkeuren van klanten. Als die bijvoorbeeld de groente van de dag niet lekker vindt, kan hij/zij hiervoor iets anders ontvangen.

Warme maaltijden aan huis kosten 8,30 euro (inclusief voor- of nagerecht) en koude maaltijden aan huis zijn beschikbaar vanaf 6,75 euro. Voor meer informatie en/of opgave bel naar tel. 0570-626606 of kijk op staging2.gotink.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.