Gespreksgroep voor jongeren uit probleemgezinnen

DEVENTER – Impluz start met een gespreksgroep in Deventer voor jongeren die opgroeien of zijn opgegroeid in een gezin met een ouder met psychische of verslavingsproblemen. Doel van deze ‘Nu jij’-groep is om deze jongeren (16 tot en met 25 jaar) een steuntje in de rug te geven. Ze krijgen uitleg, tips en wisselen ervaringen met elkaar uit. Adolescenten die in zo’n situatie opgroeien, hebben het niet gemakkelijk. Vaak vinden ze het moeilijk om zich los te maken van thuis. Ze blijven zich verantwoordelijk voelen voor hun zieke ouder of voor hun broertjes of zusjes. Daarnaast hebben ze bijvoorbeeld moeite om anderen te vertrouwen of om voor zichzelf op te komen.

Er zijn acht bijeenkomsten bij Saxion in Deventer, waarvan de eerste is gepland op dinsdagavond 12 mei (19.00-20.30 uur). Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact op met het secretariaat van Impluz, tel. 0570-604900, info@impluz.nl of zie staging2.impluz.nl/cursussen. Voorafgaand aan deelname is er altijd een kennismakingsgesprek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.