Gerardus Majellaschool en Kwintijn winnen schoolhandbaltoernooi

RAALTE – In een vol Sportcentrum Tijenraan in Raalte deden donderdag 20 februari ruim tweehonderd leerlingen vanuit negen basisscholen mee met het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi. Met 23 teams streden ze om de podiumplekken. Bij de meiden ging de winst naar de Gerardus Majellaschool uit Broekland en bij de jongens was het team van de Kwintijn uit Raalte het sterkst.

Sportbedrijf Raalte reikte aan de Bernadetteschool uit Heeten de Fairplay Prijs uit voor sportief gedrag. Het schoolhandbaltoernooi in Tijenraan werd ook dit jaar weer georganiseerd door handbalvereniging Kwiek. In samenwerking met de combinatiefunctionarissen van Sportbedrijf Raalte wordt hierbij de laatste jaren veel aandacht besteed aan Fair Play.
De meiden van de Gerardus Majellaschool wonnen het schoolhandbaltoernooi voor het team van de Linderte 2 uit Raalte en de Esmoreit uit Luttenberg. Bij de jongens werden de podiumplekken bezet door drie scholen uit Raalte-dorp: de Kwintijn won voor het team van de Linderte 1 en de Bolster, dat derde werd.

Foto: de Bernadetteschool won de Fairplay Prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.