Gemeentehuis Raalte alleen op afspraak geopend

RAALTE – Sinds maandag 16 maart is het gemeentehuis van Raalte alleen op afspraak geopend. Inwoners kunnen online een afspraak maken op staging2.raalte.nl/afspraken. Dit geldt alleen voor Burgerzaken. Het Sociaal Loket en Omgevingsloket zijn telefonisch bereikbaar. De gemeentewerf is gesloten voor publiek. De gemeente is bereikbaar op tel. 0572 347 799.

“Hiermee volgen we het advies van de RIVM om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan”, zo laat de gemeente weten. De ambtelijke organisatie werkt op het gemeentehuis met een minimale bezetting. Hiermee komen we tegemoet aan de oproep van het kabinet om zo veel mogelijk thuis te werken. Het streven van de gemeente is om de dienstverlening zoveel als mogelijk door te laten gaan.
Behoort u tot een risicogroep en kan het bezoek niet worden uitgesteld? Neem dan telefonisch contact op via 0572 347 799. Voor vragen over het coronavirus kan men terecht op de websites van de GGD en het RIVM. Op staging2.raalte.nl/faq-coronavirus is een overzicht met de meest gestelde vragen aan de gemeente te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.