Gecancelde en/of uitgestelde evenementen en activiteiten

REGIO – In verband met het coronavirus zijn alle evenementen en activiteiten tot 1 juni op last van de overheid afgelast. Hieronder een overzicht dat we de komende week bij zullen blijven houden

HEETEN – Het programma ter ere van het 100-jarig bestaan van Fanfare St. Caecilia uit Heeten is in verband met het coronavirus voor een groot deel gecanceld. De volgende onderdelen van het programma zijn in ieder geval afgelast; de oecumenische viering op 18 april; de Streetparade en de taptoe op 16 mei (allebei verplaatst naar zaterdag 15 mei 2021) en muziek op het plein op 30 mei. In de zomermaanden bekijkt de fanfare hoe de situatie rondom het virus zich verder ontwikkelt. De overige onderdelen van het programma, voor de rest van het jaar, zijn dus nog onder voorbehoud. Houd staging2.fanfareheeten.nl in de gaten voor updates.

RAALTE – De derde editie van de StöppelKidsRally op zaterdag 6 juni 2020 gaat wegens de coronacrisis niet door, zo heeft het bestuur besloten. Een goede datum vinden in de waarschijnlijk overvolle agenda’s in het najaar bleek moeilijk, zodat nu definitief besloten is deze derde editie te verplaatsen naar zaterdag 5 juni 2021. Met de StöppelKidsRally bezorgen de initiatiefnemers (chronisch) zieke kinderen een plezierige dag. ​Stichting StöppelKidsRally brengt eigenaren/rijders van exclusieve auto’s en deze kinderen samen. De auto’s en hun chauffeurs staan één dag ter beschikking van de kinderen en rijden samen een speciaal uitgezette route door mooi Overijssel. De Stichting StöppelKidsRally werkt hiervoor nauw samen met artsen/verplegend personeel van het Deventer Ziekenhuis.

RAALTE – Het Legends of Rock festival dat op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni plaats zou vinden in Raalte is verplaatst naar vrijdag 18 en zaterdag 19 september 2020. De organisatie wil eventuele onzekerheid bij bezoekers vanwege de huidige coronamaatregelen wegnemen en kiest daarbij vroegtijdig voor het verplaatsen van dit evenement. Het Legends of Rock tribute Festival verkocht vorig jaar op één van de twee dagen volledig uit. Het evenement op het terrein naast het Hoftheater trok dat jaar circa 3.500 bezoekers. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum en vanwege de verplaatsing zijn er tijdelijk ook weer earlybird tickets verkrijgbaar. De organisatie roept bezoekers op om juist in deze tijden tickets te kopen om alle partijen rondom de organisatie van het evenement te ondersteunen; de vele leveranciers en artiesten die afhankelijk zijn van inkomsten uit evenementen. Meer informatie op staging2.legendsofrock-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.