Fietstocht ‘Omloop van Salland’ gaat niet door

REGIO – De lentetocht Omloop van Salland van de fietsclubs Heikera Heino en CRT Raalte gaat op zaterdag 4 april niet door. Het afblazen heeft alles te maken met de maatregelen die het kabinet heeft genomen om tot en met 6 april grotere evenementen te verbieden. De beide verenigingen blazen voor dit jaar de verdere voorbereidingen van de tocht af. De derde editie van de Omloop van Salland vindt daarom plaats op zaterdag 3 april 2021.

Vlaamse sferen
De fietstocht tussen Raalte en Heino gaat over een route van circa 75 km door Midden-Salland en voert voor een groot deel over klinkerwegen. Inclusief start- en finish bij een kroeg-in-Belgische-sferen in beide plaatsen proberen de beide fietsclubs de sfeer van de Vlaamse voorjaarsklassiekers na te bootsen. De tocht trekt jaarlijks circa 140 toerfietsers. De ambitie is om het evenement verder uit te bouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.