Home / tweetpost / Feestelijke heropening van De Laarman in Luttenberg gaan niet door  

Feestelijke heropening van De Laarman in Luttenberg gaan niet door  

LUTTENBERG – Het bestuur van De Laarman heeft besloten om de feestelijke heropening op 3 april en het open huis op 4 en 5 april niet door te laten gaan. Dit na de maatregelen die de Rijksoverheid heeft genomen om het coronavirus te bestrijden.

“Drie jaar hebben vrijwilligers en het bestuur samen toegewerkt en uitgekeken naar het moment dat De Laarman opnieuw geopend kon worden. Dan komt het besluit wel erg hard aan. Maar het moet en daar staat het bestuur -met pijn in het hart- achter”, laat het bestuur van De Laarman weten.

 

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.