Home / Sallandcentraal / Feestelijke heropening De Laarman gaat niet door

Feestelijke heropening De Laarman gaat niet door

LUTTENBERG – Naar aanleiding van de adviezen van de Rijksoverheid heeft het bestuur van museum De Laarman in Luttenberg besloten dat de feestelijke heropening op 3 april en het open huis op 4 en 5 april niet door kunnen gaan.

Drie jaar hebben vrijwilligers en het bestuur samen toegewerkt en uitgekeken naar het moment dat De Laarman opnieuw geopend kon worden. De nieuwbouw is nagenoeg voltooid; het gebouw is van binnen helemaal opnieuw geschilderd; de menginstallatie is volledig gerenoveerd; het buitenplein opnieuw bestraat; er is een nieuwe brandmeldinstallatie gekomen en de nieuwe inrichting is bijna af. Er is zoveel werk verzet door de vrijwilligers. Alleen de laatste puntjes op de i ontbreken nog. “Dan komt het besluit om de opening uit te stellen wel erg hard aan. Maar het moet en daar staan we als bestuur met pijn in het hart achter.” Voorlopig blijft de deur dus dicht. Met de mensen die een arrangement geboekt hebben gaat De Laarman in overleg. “Maar de heropening komt er! Dat is zeker!”

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.