Extra maatregelen Olst-Wijhe aangaande dienstverlening

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe volgt de landelijke richtlijnen met betrekking tot het coronavirus. Daarnaast neemt de gemeente ook een aantal aanvullende maatregelen dat erop gericht is de continuïteit van de dienstverlening niet in gevaar te laten komen. Het gemeentehuis blijft open voor dienstverlening. Inwoners kunnen dus gewoon terecht bij de publieksbalies, ook bij het Holsthohus in Olst. Wel geldt ook hier: blijf thuis bij klachten, zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Ook kan men 24/7 terecht op de website staging2.olst-wijhe.nl waar ook veel zaken online geregeld kunnen worden. Klantcontacten probeert de gemeente zoveel als mogelijk telefonisch of digitaal te laten plaatsvinden. De inloopspreekuren minimabeleid gaan niet door. De vragen kunnen telefonisch worden gesteld. De raadsvergaderingen gaan wél door. Het publiek wordt geadviseerd om de vergadering zoveel mogelijk via de livestream te volgen. Zie https://olst-wijhe.raadsinformatie.nl/live. Kijk voor de landelijke maatregelen en meer informatie op de website van GGD IJsselland (staging2.ggdijsselland.nl) en RIVM (staging2.rivm.nl).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.