Eerste open dag IJssellinie

OLST – Stichting IJssellinie houdt op zaterdag 7 maart de eerste open dag van het nieuwe seizoen. Belangstellenden kunnen dan onder leiding van een gids de commandobunker, de hospitaalbunker en het inlaatwerk bekijken. De gidsen van de IJssellinie vertellen de bezoekers het bijzondere verhaal van deze verdedigingslinie. Tijdens de open dag begint de eerste rondleiding om 12 uur en daarna is er elk half uur een rondleiding die ongeveer anderhalf uur duurt. De laatste rondleiding begint om 15.30 uur. De gidsen staan klaar bij de hospitaalbunker aan de Haereweg 4b in Olst. De kosten bedragen 5 euro per persoon, kinderen tot en met de basisschool betalen 2,50 euro. Pinnen is mogelijk. De auto kan worden geparkeerd op de parkeerplaats van De Haere. Tot in oktober worden er verschillende open dagen gehouden. Daarnaast is het altijd mogelijk voor groepen (familie, vrienden en dergelijke) een rondleiding op maat te boeken. Zie daarvoor de website.

staging2.ijssellinie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.