Home / Sallandcentraal / Dorsdag Sallandploffers afgelast

Dorsdag Sallandploffers afgelast

RAALTE – De Sallandploffers hebben gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus besloten om de tiende editie van de Dorsdag, die op tweede paasdag zou plaatsvinden aan de Hogebroeksweg in Raalte, af te gelasten. “We zijn geen experts op het gebied van gezondheid en besmettingen, maar vinden dat wij onze maatschappelijke verantwoording in deze moeten nemen.” De Sallandploffers waren al druk bezig met de organisatie. Aangezien het terrein waar dit jaarlijkse evenement plaats vindt niet beschikbaar is op een later tijdstip in het jaar wordt het tweede lustrum van de dorsdag verschoven naar Pasen 2021.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.