Dorsdag Sallandploffers afgelast

RAALTE – De Sallandploffers hebben gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus besloten om de tiende editie van de Dorsdag, die op tweede paasdag zou plaatsvinden aan de Hogebroeksweg in Raalte, af te gelasten. “We zijn geen experts op het gebied van gezondheid en besmettingen, maar vinden dat wij onze maatschappelijke verantwoording in deze moeten nemen.” De Sallandploffers waren al druk bezig met de organisatie. Aangezien het terrein waar dit jaarlijkse evenement plaats vindt niet beschikbaar is op een later tijdstip in het jaar wordt het tweede lustrum van de dorsdag verschoven naar Pasen 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.