Doe ook mee aan de Landelijke Opschoondag op 21 maart

REGIO – Op zaterdag 21 maart vindt weer de Landelijke Opschoondag plaats. Op deze dag zijn er in heel Nederland grote voorjaarsschoonmaken van straten, pleinen en buurten.

Iedereen kan zich (voor 13 maart) aanmelden via staging2.mooi-schoon.nl/LOD2020. Op die site zijn ook opruimtips voor de Landelijke Opschoondag te vinden. Vorig jaar deed er landelijk een recordaantal van maar liefst 200.000 vrijwilligers mee om hun buurt zwerfvuilvrij te maken. Verdeeld over 4300 acties gingen buurtbewoners, verenigingen en gemeenten aan de slag.

In de regio Salland wordt de dag gecoördineerd door Mooi Schoon, het zwerfvuilprogramma van ROVA. In achttien gemeenten werkt Mooi Schoon samen om door middel van voorlichting, educatie en extra aanpak zwerfvuil te voorkomen. De Landelijke Opschoondag is een van de jaarlijkse acties van Mooi Schoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.