Dit jaar geen Ribs & Blues

RAALTE – Ribs & Blues 2020 gaat niet door. Dat meldt de organisatie. “De aangescherpte overheidsmaatregelen om het Corona virus in te dammen, die vooralsnog gelden tot 1 juni, zijn duidelijk: Ribs & Blues 2020 gaat niet door net als heel veel andere evenementen. Het gewenste programma was rond, tenten, podia, geluid en licht waren gereserveerd, de planning liep gesmeerd en wij als organisatie en al onze vrijwilligers keken uit naar de altijd prachtige Pinksterdagen in Raalte. De uitbraak van een wereldwijde pandemie laat zich echter door niemand voorzien. Natuurlijk vinden we het enorm jammer dat ons festival een editie moet overslaan, maar de volksgezondheid heeft natuurlijk alle prioriteit in deze voor iedereen surrealistische tijd.” Ribs & Blues 2021 moet plaatsvinden van 22 tot en met 24 mei, zo meldt het stichtingsbestuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.