Home / Sallandcentraal / Dit jaar geen Ribs & Blues

Dit jaar geen Ribs & Blues

RAALTE – Ribs & Blues 2020 gaat niet door. Dat meldt de organisatie. “De aangescherpte overheidsmaatregelen om het Corona virus in te dammen, die vooralsnog gelden tot 1 juni, zijn duidelijk: Ribs & Blues 2020 gaat niet door net als heel veel andere evenementen. Het gewenste programma was rond, tenten, podia, geluid en licht waren gereserveerd, de planning liep gesmeerd en wij als organisatie en al onze vrijwilligers keken uit naar de altijd prachtige Pinksterdagen in Raalte. De uitbraak van een wereldwijde pandemie laat zich echter door niemand voorzien. Natuurlijk vinden we het enorm jammer dat ons festival een editie moet overslaan, maar de volksgezondheid heeft natuurlijk alle prioriteit in deze voor iedereen surrealistische tijd.” Ribs & Blues 2021 moet plaatsvinden van 22 tot en met 24 mei, zo meldt het stichtingsbestuur.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.