Digitale kalender van Protestantse Gemeente Heino ter ere bevrijding

HEINO – De Protestantse Gemeente Heino brengt ter ere van de viering van 75 jaar vrijheid een digitale vrijheidskalender uit. Aan diverse bekende en minder bekende inwoners van Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem is gevraagd om te vertellen wat ‘vrijheid’ voor hen betekent. Ze mochten hun gedachten verwerken in een tekst, een foto, schilderij of tekening.

Al die bijdragen worden vanaf woensdag 26 februari als kalenderblaadjes dagelijks ter bezinning aangeboden aan geïnteresseerden. Wie het wil lezen kan zich gratis op deze kalender abonneren via de website staging2.pknheino.nl of door een mail te versturen naar vrijheid@pknheino.nl. In de zeven weken voorafgaand aan Pasen (op 12 en 13 april, ook de datums waarop Heino in 1945 werd bevrijd) wordt er in de kerkdienst elke week een ander aspect van vrijheid besproken. De bijdragen aan de kalender worden op 12, 13 en 14 april geëxposeerd in de Nicolaaskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.