De Markespelers op de planken in Herxer Marke

HERXEN – De Markespelers brengen op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart het blijspel ‘Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer’ op de planken in De Herxer Marke. De regie is wederom in handen van Alie Grootenhuis.

Het verhaal speelt zich af in de kantine van een klein garagebedrijf. Oma de Vries klaagt continu over allerlei ziekten en drijft haar zoon Joost gek, terwijl zijn vrouw Sien er het beste van probeert te maken. Kleinzoon Sam steekt continu de draak met oma. De cynische monteur Hein loopt al heel wat jaren rond in het garagebedrijf en krijgt het zwaar te verduren als er een nieuwe monteur wordt aangesteld, een vrouw notabene! Bart de vertegenwoordiger en Sam vinden dat juist weer heel leuk, dat kan niet lang goed gaan… En dan is er nog vaste klant Betsie die sinds het winnen van een loterijprijs zich onder de ‘high society’ begeeft, maar hoe lang dat goed gaat…

De toneelvereniging voert het stuk drie keer op: vrijdagmiddag om 14.00 uur voor de 55-plussers (inloop vanaf 13.30 uur) en vrijdag- en zaterdagavond om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De entree voor de 55-plusvoorstelling bedraagt 5 euro inclusief een kopje koffie/thee; die voor de reguliere voorstellingen 6,50 euro (kinderen tot en met 12 jaar 3,50 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.