Crisisberaad Carmel College: school blijft voorlopig gesloten

RAALTE – Het bestuur van scholenkoepel Carmel College heeft besloten om vanaf aanstaande maandag alleen examenleerlingen toe te laten op haar vestigingen, waaronder die in Raalte. Ook is er opvang ‘voor wie daar behoefte aan heeft’. De andere leerlingen zijn dus voorlopig vrijgesteld van lessen op school. Zij gaan de lesstof op een andere manier volgen.

Het kabinet besloot tot nu toe nog niet om alle scholen te sluiten in verband met het coronavirus. “We houden er rekening mee dat zij besluiten dat alle scholen alsnog gesloten worden, en dat daarmee ons besluit ‘overvleugeld’ wordt. Mocht het kabinet het standpunt van vorige week handhaven, dan blijven wij bij onze beslissing: Het Carmel College Salland blijft open voor opvang en examenleerlingen worden zo goed mogelijk voorbereid op hun examens”, laat rector Han Nijboer van Carmel College Salland in een brief weten.

Heb je vragen over het coronavirus? Kijk dan op de website van GGD IJselland en op de site van het RIVM.  Telefonisch kunt u met al uw vragen terecht bij het landelijke informatienummer 0800-1351.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.