Home / Sallandcentraal / Coronavirus bij inwoner van gemeente Raalte

Coronavirus bij inwoner van gemeente Raalte

RAALTE – Bij een inwoner van de gemeente Raalte is vandaag, donderdag 12 maart, een besmetting met het coronavirus vastgesteld. De inwoner is nu thuis in isolatie. Op dit moment is bij de gemeente nog onbekend uit welke plaats de inwoner komt.

Burgemeester Martijn Dadema is door de GGD geïnformeerd. De GGD onderhoudt persoonlijk contact met de inwoner en neemt alle benodigde maatregelen, zoals isolatie van de inwoner en contactonderzoek. Burgemeester Martijn Dadema: “Gezien het tempo waarin het virus zich nu in Nederland verspreidt, hielden we al rekening met een eerste besmetting in onze gemeente.”
Inwoners en werkgevers met vragen over corona, kunnen zich het beste informeren op de websites van GGD IJsselland en het RIVM. De GGD houdt de gemeente op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.