Coronavirus bij inwoner van gemeente Raalte

RAALTE – Bij een inwoner van de gemeente Raalte is vandaag, donderdag 12 maart, een besmetting met het coronavirus vastgesteld. De inwoner is nu thuis in isolatie. Op dit moment is bij de gemeente nog onbekend uit welke plaats de inwoner komt.

Burgemeester Martijn Dadema is door de GGD geïnformeerd. De GGD onderhoudt persoonlijk contact met de inwoner en neemt alle benodigde maatregelen, zoals isolatie van de inwoner en contactonderzoek. Burgemeester Martijn Dadema: “Gezien het tempo waarin het virus zich nu in Nederland verspreidt, hielden we al rekening met een eerste besmetting in onze gemeente.”
Inwoners en werkgevers met vragen over corona, kunnen zich het beste informeren op de websites van GGD IJsselland en het RIVM. De GGD houdt de gemeente op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.