Coronamaategelen verlengd tot eind april

Nederland, Den Haag, 15-05-2019. Mark Rutte, Minister-president, minister van Algemene Zaken.

REGIO – Het kabinet heeft besloten om de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus te verlengen tot en met 28 april. Dat maakten minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge bekend op een persconferentie. Door de verlenging blijft bijvoorbeeld de horeca nog langer dicht. De scholen blijven tot en met de meivakantie gesloten.

Een week voor 28 april wordt de situatie opnieuw beoordeeld. Na de evaluatie wordt besloten of de maatregelen langer van kracht blijven. Voor evenementen waarbij een vergunning nodig is, blijft de situatie onveranderd. Evenementen blijven verboden tot 1 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.