Carmel College Salland doneert paaseieren aan verzorgingshuis

RAALTE – Het praktijkonderwijs van Carmel College Salland heeft onlangs een flink aantal piepschuim paaseieren ingeslagen om te versieren voor de paastijd. Toen kwam het coronavirus in beeld en werden de deuren van het Carmel College gesloten. Maar wat doe je dan met al die paaseieren?

Al gauw kwam men op het idee om de paaseieren te doneren aan een verzorgingshuis. Een goed idee, maar de verf en kwasten voor de ouderen ontbraken. Heutink uit Rijssen werd gebeld en zij konden de verf en kwasten snel leveren. Zo kunnen de bewoners van De Hartkamp de komende tijd aan de slag met het versieren van de paaseieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.