Home / Sallandcentraal / Brons voor Bouwbedrijf Hoogeslag

Brons voor Bouwbedrijf Hoogeslag

MARIËNHEEM – Bouwbedrijf Hoogeslag is op de derde plek geëindigd in de verkiezing Beste Bouwer van Nederland. Daarmee viel het Mariënheemse bedrijf na de tweede plek van vorig jaar dit jaar opnieuw in de prijzen.

Kuipers & Koers Bouw uit Emmen ging er met de hoofdprijs vandoor. De landelijke verkiezing is een initiatief van de vergelijkingswebsite bouwnu.nl. Bedrijven die op die site het afgelopen jaar tussen de tien en vijftig reviews ontvingen naar aanleiding van particuliere nieuwbouwprojecten maakten kans op de prijs.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.