Home / Sallandcentraal / Braakballen pluizen met IVN de Grutto

Braakballen pluizen met IVN de Grutto

WIJHE – IVN de Grutto presenteert op zaterdag 7 maart een speciale kinderactiviteit. De jonge bezoekers (6-12 jaar) mogen in de jachthut achter het huis aan Onder de Gelder 2 in Wijhe braakballen van uilen uitpluizen. Zo onderzoeken de kinderen wat de vogels gegeten hebben. De haren, veren, botjes en schildjes van deze dieren braken de uilen uit in de vorm van braakballen. Kinderen die hun vondsten mee naar huis willen nemen, dienen een bakje met deksel mee te nemen. De activiteit duurt van 10.00 tot 11.30 uur. De deelnamekosten bedragen 3,50 euro (inclusief drinken). Er kunnen maximaal vijftien kinderen meedoen. Geef je op bij: Annet van der Veen heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl of tel. 0570-523937. Graag naam, aantal kinderen en telefoonnummer doorgeven.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.