Home / Nieuws / Bijzondere lunch van Vrouwen van Hier en Daar
.

Bijzondere lunch van Vrouwen van Hier en Daar

HEINO – De Wereldwinkel en Vrouwen van Nu in Heino besteedden afgelopen weekeinde ruim aandacht aan Internationale Vrouwendag, dat wereldwijd op 8 maart gevierd werd. Op zaterdag waren er in het Dorpshuus de hele dag workshops, presentaties en optredens.

Rond het middaguur verzorgden zogenaamde Vrouwen van Hier en Daar voor de maaltijd. Migranten uit onder meer Thailand, Jemen en Venezuela die bij Taalplein Heino de Nederlandse taal leren bereidden gerechten uit hun eigen land of cultuur. De soep werd gemaakt door mensen van de stichting voor verstandelijk beperkten NiLoKa, die in het Dorpshuus werken.

Foto’s: Annet van Raalten

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.