Bijzondere lunch van Vrouwen van Hier en Daar

.

HEINO – De Wereldwinkel en Vrouwen van Nu in Heino besteedden afgelopen weekeinde ruim aandacht aan Internationale Vrouwendag, dat wereldwijd op 8 maart gevierd werd. Op zaterdag waren er in het Dorpshuus de hele dag workshops, presentaties en optredens.

Rond het middaguur verzorgden zogenaamde Vrouwen van Hier en Daar voor de maaltijd. Migranten uit onder meer Thailand, Jemen en Venezuela die bij Taalplein Heino de Nederlandse taal leren bereidden gerechten uit hun eigen land of cultuur. De soep werd gemaakt door mensen van de stichting voor verstandelijk beperkten NiLoKa, die in het Dorpshuus werken.

Foto’s: Annet van Raalten

Meer foto's

.
.
.
.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.