Bibliotheek Salland biedt gratis boeken aan

.

REGIO –  Vanwege het coronavirus zijn de bibliotheken gesloten. Gelukkig is er ook het digitale aanbod van de bibliotheek. Er is een enorme collectie e-books en luisterboeken te leen. Daarnaast zijn er allerlei online bronnen beschikbaar via staging2.bibliotheeksalland.nl. De digitale collectie wordt steeds groter en uitgebreider. Een deel ervan is tijdens de coronacrisis zelfs gratis en voor iedereen, ook voor niet-leden.

Afhaalservice
Daarnaast is vanaf maandag 30 maart de afhaalservice open. Die is bedoeld voor mensen die geen toegang kunnen krijgen tot de online collectie. Leden van de bibliotheek kunnen contact opnemen met de bibliotheek en een bestelling doen voor maximaal drie boeken uit hun eigen bibliotheek. Ze worden teruggebeld voor een afhaalafspraak bij de bieb in Ommen, Raalte, Heino of Olst.

Wie boeken afhaalt, moet het liefst alleen komen, anderhalve meter afstand houden van anderen en de aanwijzingen van de bibliotheekmedewerkers opvolgen. Zo kan iedereen die daaraan behoefte heeft op een veilige manier boeken halen om te lezen. Er is geen leentermijn vastgesteld: de boeken mogen bij leners thuis blijven totdat de bibliotheken weer open gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.