Bevrijdingsprogramma Heino grotendeels gecanceld

HEINO – Het bestuur van Stichting 75 jaar vrijheid Heino heeft besloten om het programma voor 12 en 13 april geheel af te gelasten. “De maatregelen rondom de aanpak van het coronavirus stapelen zich snel op en het is te voorzien dat die over een langere periode van kracht blijven”, zo schrijft de organisatie in een persbericht. “Er zijn teveel onzekerheden om op een verantwoorde wijze nog verder te kunnen gaan met de voorbereidingen en de uitvoering.” Wellicht dat op een enkel onderdeel nog nader bericht volgt.
Over de onderdelen op 5 mei is er nog geen besluit gevallen, maar de kans op afgelasten is ook hier vrij groot, zo laat de stichting weten. “We gaan er vanuit dat de voorbereidingen niet geheel voor niets zijn geweest. Op onderdelen van het programma liggen draaiboeken vrijwel gereed en we gaan zeker op termijn bekijken hoe die in de loop van dit jaar dan wel in 2021 nog uitvoerbaar zijn. Wij hopen ook dan op die steun te mogen rekenen die wij tot nog toe hebben ervaren.”

Zie verder staging2.75jaarvrijheidheino.nl en Facebook 75jaarvrijheidheino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.