Bas Oors en Nora Jonkers winnen regionale voorleeswedstrijd

REGIO – Bas Oors van basisschool de Bolster uit Raalte en Nora Jonkers van basisschool de Hovenschool in Deventer hebben maandag 2 maart de regionale voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in het Kulturhus in Holten.

Het betrof hier een regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Bas (foto) las een fragment voor uit het boek Neergestort van Gary Paulsen. De jury vond dat het leesplezier er vanaf spatte. Nora Jonkers las voor uit Lampje van Annet Schaap. Nora had zich goed ingeleefd in het verhaal en las heel natuurlijk voor volgens de jury.

Op 1 april volgt de provinciale finale in het ZININ Theater in Nijverdal (met enig coronavoorbehoud).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.