Home / Sallandcentraal / Avond over paleontologie in De Brug

Avond over paleontologie in De Brug

RAALTE – Klein Kenniscentrum de Brug in Raalte presenteert op vrijdag 13 maart een avond over paleontologie. Frans Roescher, woonachtig in Almere, gaat het vooral hebben over het Laat-Pleistoceen. Het betreft de periode van 128.000 tot 11.800 jaar geleden. Frans kan veel vertellen over zijn vondsten. Het gaat onder andere om resten van de bosolifant, de hyena, de klauwloze otter, het reuzenhert, het nijlpaard, de leeuw, de wolharige neushoorn en de mammoet. Daarnaast vertelt hij meer over het landschap en het klimaat in die tijd. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Om 20.00 uur vangt de presentatie aan. Klein Kenniscentrum de Brug is te vinden aan de Brugstraat 35. Entree is op basis van een vrije gift.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.