Home / Nieuws / Amateurvoetbalseizoen ten einde

Amateurvoetbalseizoen ten einde

REGIO – De KNVB heeft besloten om de competities in het amateurvoetbal niet meer te hervatten. Dit met het oog op aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Geen kampioenen
De beslissing betekent dat er geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden bekercompetities niet meer uitgespeeld. Volgend seizoen starten de elftallen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Financiën
Om de financiële consequenties van deze coronacrisis voor clubs enigszins te beperken, trekt de KNVB ook gezamenlijk op met NOC*NSF en de overheid en maakt zich sterk voor een noodfonds voor de sport.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.