Activiteiten in Dorpshuus gecanceld, wel inloop

RAALTE – Vanwege het coronavirus heeft het Dorpshuus Heino besloten om de activiteiten in de maand maart niet door te laten gaan. Het Dorpshuus blijft wel gewoon geopend. “Bij verschijnselen van verkoudheid vragen wij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen.” De activiteiten die geen doorgang vinden zijn de filmavond op 20 maart; zitgym op 17, 24 en 31 maart; de bingo op 19 maart; de bijeenkomst 75 jaar vrijheid op 23 maart; de lezing Steenuilen op 24 maart; de kinderfilm en de jaarvergadering van Plaatselijk Belang op 25 maart en het soepcafé op 27 maart. Kijk op de website voor verdere informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.