Zonnebloem huldigt vrijwilligsters

HEINO – Drie vrijwilligsters van de Zonnebloemafdeling Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis zijn recentelijk tijdens de jaarvergadering in het Heinose Parochiecentrum gehuldigd. Annemiek Brinkhof, voorzitter van de plaatselijke afdeling, zette Joke Israël, Gerda Veldkamp en Eef Maat in het zonnetje.

Joke verzorgt al 25 jaar de vakanties (inmiddels al zeventig keer!) voor de gasten van de Zonnebloem. Daarnaast is zij sinds een jaar bestuurslid bezoekwerk. Voor haar inzet ontving zij de gouden speld. Gerda is 12,5 jaar vrijwilliger, waarvan zes jaar medeverantwoordelijk voor de grote activiteiten. Ook is zij al jarenlang actief als coördinator bij de duofietsgroep. Zij kreeg een bronzen beeldje overhandigd. Ook Eef is 12,5 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem. Zij is al jaren actief bij de commissie kleine activiteiten. Ook zij werd verrast met een bronzen beeldje. Tot slot werden de drie jubilarissen in de bloemetjes gezet.

Foto (vlnr): Joke Israël, Eef Maat en Gerda Veldkamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.