Zangdienst met liederen Huub Oosterhuis in kerk Wesepe

WESEPE – Op zondag 9 februari vindt in de protestantse kerk van Wesepe de inmiddels traditionele Oosterhuis-zangdienst plaats. Er worden liederen van de bekende dichter en theoloog Huub Oosterhuis gezongen. Het thema is ‘Aarde, deze, enig denkbare’. De dienst start om 15.00 uur, na afloop is er koffie met cake.

Een koor bestaande uit leden van de cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe en zangers uit de regio werkt aan de dienst mee. In totaal zingen er ongeveer dertig mensen. Corinne Ovinge-Best dirigeert het koor, Marijn Siero verzorgt de muzikale begeleiding. Voorganger tijdens de dienst is theoloog Kees Kok. Kok was gedurende lange tijd een naaste medewerker van Huub Oosterhuis. Ook was hij lid van het liturgisch team van de Nieuwe Liefde in Amsterdam, waar hij nog steeds nauw bij betrokken is. Kok schreef onder andere een aantal boeken over het werk van Oosterhuis en over liturgie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.