Wie verdient er een jeugdcompliment?

OLST-WIJHE – De eerste twee jongeren zijn aangemeld voor het jeugdcompliment van de gemeente Olst-Wijhe. Maar er zijn veel meer kinderen en jongeren die zich belangeloos inzetten voor anderen. Ken jij iemand die een jeugdcompliment verdient? Meld hem of haar aan op staging2.olst-wijhe.nl/jeugdcompliment. Voor de winnaar ligt een cadeaubon van honderd euro klaar. De anderen maken kans op een cadeaubon van dertig euro.

Wethouder Marcel Blind: “Ik vind het mooi dat de eerste aanmeldingen binnen zijn en ik hoop dat er nog meer komen. Ik weet dat er in onze gemeente veel kinderen en jongeren zijn die mooie dingen doen in onze gemeente. Dat willen we zichtbaar maken. Meld ze dus vooral aan.”

Wie komen in aanmerking?

Het gaat om jongeren tot achttien jaar die zich al langere tijd belangeloos hebben ingezet voor anderen. Of die een bijzondere eenmalige prestatie met maatschappelijke betekenis hebben geleverd. Daarbij kan gedacht worden aan jongeren die zich inzetten voor een vereniging, kinderen die de buurt schoonhouden, kinderen die een inzamelingsactie voor het goede doel hebben georganiseerd of een heldendaad hebben verricht. De inzet moet zijn gedaan voor of in de gemeenschap van Olst-Wijhe.

Een jury van kinderen en jongeren buigt zich over de nominaties. Op woensdag 4 maart, vlak na de Nationale Complimentendag 2020, vindt de uitreiking plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.