Wie heeft de mooiste carnavalsetalage van Raalte?

RAALTE – Nog een paar nachten slapen en dan barst het carnaval in Raalte weer los. De Snoezepoezen van CV de Stöppelkaters organiseren dit jaar voor de vijfde keer de Etalagewedstrijd. Welke winkel in het centrum van Raalte presenteert zich op de meest carnavaleske wijze en volgt Via Simoon op als winnaar?

Ben jij een Raalter winkelier en wil je je graag opgeven? Stuur dan uiterlijk vrijdag 14 februari een mailtje naar snoezepoezen@stoppelkaters.nl. Van maandag 17 februari tot en met vrijdag 21 februari uiterlijk 10.00 uur kan het winkelend publiek op staging2.sallandcentraal.nl stemmen op de mooiste etalage.

Deelnemers die hoog in het klassement eindigen maken ook dit jaar kans op een Stöppelkaters-duo dat tijdens het foekepotten snoep uitdeelt bij hun winkel. Zaterdag 15 februari worden foto’s gemaakt van de deelnemende winkels. Vrijdagmiddag 21 februari om 13.30 uur maken jeugdprinsen Fabian I en Gijs I de winnaars bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.