Home / Nieuws / Wie heeft de mooiste carnavalsetalage van Raalte?

Wie heeft de mooiste carnavalsetalage van Raalte?

RAALTE – Nog een paar nachten slapen en dan barst het carnaval in Raalte weer los. De Snoezepoezen van CV de Stöppelkaters organiseren dit jaar voor de vijfde keer de Etalagewedstrijd. Welke winkel in het centrum van Raalte presenteert zich op de meest carnavaleske wijze en volgt Via Simoon op als winnaar?

Ben jij een Raalter winkelier en wil je je graag opgeven? Stuur dan uiterlijk vrijdag 14 februari een mailtje naar snoezepoezen@stoppelkaters.nl. Van maandag 17 februari tot en met vrijdag 21 februari uiterlijk 10.00 uur kan het winkelend publiek op www.sallandcentraal.nl stemmen op de mooiste etalage.

Deelnemers die hoog in het klassement eindigen maken ook dit jaar kans op een Stöppelkaters-duo dat tijdens het foekepotten snoep uitdeelt bij hun winkel. Zaterdag 15 februari worden foto’s gemaakt van de deelnemende winkels. Vrijdagmiddag 21 februari om 13.30 uur maken jeugdprinsen Fabian I en Gijs I de winnaars bekend.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.