Wandeling naar vogelobservatiehut in Duursche Waarden

DEN NUL – Woensdag 19 februari kan er onder leiding van een IJsselnatuurgids van Staatsbosbeheer gewandeld worden door de Duursche Waarden. De gids neemt de deelnemers tijdens de twee uur durende tocht mee naar de vogelobservatiehut. Onderweg wordt verteld over het ontstaan van het gebied en de planten en dieren die er leven.

De wandeling start om 14.00 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul en eindigt daar om 16.00 uur ook weer. Aanmelden kan via de site van Staatsbosbeheer. De kosten voor deelname bedragen 7,50 voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. Tip: trek waterdichte schoenen of laarzen aan en neem een verrekijker mee.

staging2.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/ijsselvallei/activiteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.