Home / Sallandcentraal / Wandeling naar vogelobservatiehut in Duursche Waarden

Wandeling naar vogelobservatiehut in Duursche Waarden

DEN NUL – Woensdag 19 februari kan er onder leiding van een IJsselnatuurgids van Staatsbosbeheer gewandeld worden door de Duursche Waarden. De gids neemt de deelnemers tijdens de twee uur durende tocht mee naar de vogelobservatiehut. Onderweg wordt verteld over het ontstaan van het gebied en de planten en dieren die er leven.

De wandeling start om 14.00 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul en eindigt daar om 16.00 uur ook weer. Aanmelden kan via de site van Staatsbosbeheer. De kosten voor deelname bedragen 7,50 voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. Tip: trek waterdichte schoenen of laarzen aan en neem een verrekijker mee.

www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/ijsselvallei/activiteiten

Lees ook

Expert over ‘fraude’ bij mega-aanbesteding Keolis: ‘Dit is liegen tegen de provincie’

REGIO – Een mega-aanbesteding voor busvervoer in onze regio, vorig jaar gewonnen door vervoerder Keolis, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.