Home / Algemeen / Vier extra duurzame woningen op Zonnekamp Oost

Vier extra duurzame woningen op Zonnekamp Oost

OLST – Bouwbedrijf Bongers gaat vier extra nul-op-de-meter-woningen bouwen in Zonnekamp Oost in Olst. Het bouwbedrijf is daar momenteel al bezig met de realisatie van acht van zulke woningen. Daarmee komt het totaal dus op twaalf.

Wethouder Marcel Blind is blij met deze ontwikkeling: “Zonnekamp Oost is al een heel duurzame wijk door de vele duurzame woningen en de nog te bouwen aangrenzende wijk Olstergaard dat natuurinclusief en circulair wordt gebouwd. Duurzaam bouwen gaat nog sneller dan we van tevoren hadden opgenomen in onze plannen. Daar zijn we ontzettend trots op.”

Lees ook

Raalte vraagt om mening over fietsnetwerk

RAALTE – De gemeente Raalte wil het gebruik van de fiets meer stimuleren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.