Vier extra duurzame woningen op Zonnekamp Oost

OLST – Bouwbedrijf Bongers gaat vier extra nul-op-de-meter-woningen bouwen in Zonnekamp Oost in Olst. Het bouwbedrijf is daar momenteel al bezig met de realisatie van acht van zulke woningen. Daarmee komt het totaal dus op twaalf.

Wethouder Marcel Blind is blij met deze ontwikkeling: “Zonnekamp Oost is al een heel duurzame wijk door de vele duurzame woningen en de nog te bouwen aangrenzende wijk Olstergaard dat natuurinclusief en circulair wordt gebouwd. Duurzaam bouwen gaat nog sneller dan we van tevoren hadden opgenomen in onze plannen. Daar zijn we ontzettend trots op.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.