Van Bach tot Rieu met Majchrzak en Breukhoven

LEMELERVELD – Op zaterdag 22 februari om 15.00 uur is er een concert in de W.H. Zwarthal van niemand minder dan Anna Majchrzak, de vaste sopraan van André Rieu. Ze wordt begeleid op het orgel door Arjan Breukhoven.

Sinds ruim vier jaar zingt Anna als sopraansoliste bij André Rieu waardoor ze de hele wereld over reist met zijn gezelschap. Hier zingt zij naast klassieke muziek ook musicalrepertoire en lichte muziek. Als afwisseling op de optredens in grote uitverkochte Arena’s werkt Anna ook graag mee aan kleinschaligere concerten in huiskamersfeer.

Arjan Breukhoven heeft een geheel eigen stijl en een eigen muzikaal gezicht. Naast improviseren in de klassieke stijl, heeft hij ook een veelzijdige stijl in de lichte muziek. Dit is ook te beluisteren in het programma van deze middag. Op het programma staat o.a. Toccata BWV (J.S. Bach), Ave Maria (Bach/Gounod), Fuga met de dansende voetjes BWV 577 (J.B. Bach) en Don’t cry for me Argentina (A. Lloyd Webber).

De entree bedraagt 16 euro inclusief koffie of thee met een koek. Een drankje en hapje zijn na afloop eveneens inbegrepen. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Reserveren kan per telefoon: 0572-371838 of 038-4224079, per email: adhuetink@gmail.com of via de site: staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.