Home / Sallandcentraal / Trainingen mindfulness in Heujmiete

Trainingen mindfulness in Heujmiete

MARIËNHEEM – Mindfulnesstrainers Hanneke Koenjer en Marion Kogelman-Bloo, beiden afkomstig uit Mariënheem, bundelen sinds een jaar hun krachten om meer mensen in Salland op een laagdrempelige manier en in kleine groepen te laten kennismaken met mindfulness. In februari openen zij weer de deuren van de Heujmiete aan de Linderteseweg voor mensen die vaardigheden op dit gebied willen leren.

“De winterperiode is vaak een periode waarin we wat meer naar binnen keren. Mindfulness kan een steun in de rug zijn om oké te zijn met wat minder energie en te luisteren naar wat je lichaam en geest nodig hebben. En deze periode te benutten om te leren leven vanuit bewuste keuzes. Zodat de goede voornemens bij de start van het nieuwe jaar niet vervliegen in de hectiek van alledag,” vertellen de twee trainers. “De behoefte meer mindful te leven is ook in Salland groot. Toch ervaren veel mensen een drempel om zich in te schrijven voor een achtweekse training: met onbekenden, is het niet zweverig? Juist voor deze mensen organiseren we vaak workshops door heel Salland, zodat je vrijblijvend kennis kunt maken met wat het is. We zien veel mensen met stressklachten in de training. Het is zo mooi als je vaardigheden kunt leren om deze klachten vóór te blijven.”

Op woensdagavond 19 februari start mindful-ouderschap, op 3 maart de mindfulnesstraining op de dinsdagavond. De avonden zijn acht weken achter elkaar van 19.00 tot 21.30 uur. Op maandag 24 februari is er een vrijblijvende kennismakingsavond van 19.15 tot 20.45 uur. Aanmelden kan via mindfulnessmethanneke@gmail.com.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.