Toneelvereniging Tavenu uit Wijhe brengt avondvullend programma

WIJHE – De toneelvereniging Tavenu uit Wijhe staat op 13 en 14 maart op de planken bij ONS Wijhe met een avond vol komisch toneel. Op beide presenteert de toneelvereniging twee voorstellingen. Young Tavenu brengt het stuk ‘Pizza!’ en de volwassenen spelen ‘Waar verstoppen we het lijk?…’

Het stuk ‘Pizza!’ gaat maffiabaas Sergio Canelloni, die een pizzeria runt. De pizza’s hebben een wel heel bijzonder ingrediënt en dat trekt de aandacht van de narcoticabrigade. Jojo Valencio gaat undercover en moet infiltreren bij Canelloni. Helaas is Jojo niet de slimst, en onmoet hij ook nog eens iemand die zijn hart steelt. Zal hij zijn baas tevreden kunnen stellen en de zaak oplossen?

In de theatervoorstelling ‘Waar verstoppen we het lijk?…’  runt Miriam samen met Sjors een pensioen. Een zeer zenuwachtige gast, genaamd Ferdinand, laat er het leven. Het lijkt wordt verstopt. Maar dan komen er onverwachte gasten die zeer geïnteresseerd zijn  in Ferdinand. Waarom? Wat had hij te verbergen? En wie zijn al die vreemde gasten?

De voorstelling begint om 19.30. De zaal is vanaf 19.00 geopend. De entree bedraagt 7,50. Meer informatie op staging2.facebook.com/tavenuwijhe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.