Tijdelijk zaterdags gratis met de buurtbus

Gemakkelijk naar Raalte voor winkels en/of het NS-station

LEMELERVELD/RAALTE – Ook op zaterdag rijdt de Buurtbus (lijn 518) ieder uur van Lemelerveld via Luttenberg naar Raalte. Zo wordt winkelen in Raalte nog gemakkelijker. Op veler verzoek komt er een nieuwe halte in Raalte aan de Varkensmarkt. Zo kunnen reizigers vanaf 17 februari dagelijks, ook dichtbij het centrum van Raalte uitstappen.

En om het nog aantrekkelijker te maken kunnen reizigers dit jaar op de zaterdagen van 22 februari tot en met zaterdag 31 mei gratis met de Buurtbus reizen. Voor de andere dagen geldt dat in de Buurtbus gebruik kan worden gemaakt van de OV kaart, of een kaartje of strippenkaart. Zo kan al voor 2 euro gereisd worden van Luttenberg naar Raalte en voor 3 euro van Lemelerveld naar Raalte. Met een strippenkaart zelfs nog voordeliger.

Kijk voor de exacte tijden op: staging2.buurtbussalland.nl bij de dienstregeling van lijn 518.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.