Home / Sallandcentraal / Thema-avond over weidevogels

Thema-avond over weidevogels

HEINO – Weidevogelwerkgroep Bezuiden de Vecht presenteert op woensdag 4 maart een informatie- en filmavond over weidevogels in het Dorpshuus in Heino. Daarnaast krijgen de bezoekers uitleg over wat de vrijwilligers van de werkgroep en de betrokken boeren allemaal doen om de achteruitgang van de weidevogelstand tegen te gaan. Iedereen is welkom. Opgave is niet nodig. Aanvang is om 19.30 uur. De bezoekers krijgen allemaal gratis een kop koffie met cake aangeboden en in de pauze is er een drankje.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.