Tafeltennissen en lasergamen in de voorjaarsvakantie

HEINO – Op woensdag 19 februari houdt tafeltennisvereniging Heino een scholierentoernooi in ’t Roekenest op sportpark De Kampen. Leerlingen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 strijden tegen elkaar en bepalen wie de beste tafeltennisser van de klas is. Het toernooi is voor alle basisschoolkinderen uit Heino, maar ook scholieren uit Raalte zijn van harte welkom.

Het tafeltennistoernooi begint om 10.00. Bij grote deelname spelen de oudste kinderen ’s middags hun wedstrijden. Tussen 12.00 en 13.00 uur gaan alle deelnemers lasergamen. De deelnamekosten bedragen 2,50 euro. Opgeven kan via een mailtje naar bestuur@ttvheino.nl of jeugd@ttvheino.nl, of een appje naar 06-51595627. Batjes zijn aanwezig. Voor sportkleding dient zelf gezorgd te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.