Home / Sallandcentraal / Swaenewoerd en Raalte plukt! zoeken hulp

Swaenewoerd en Raalte plukt! zoeken hulp

RAALTE – ZGR Swaenewoerd en Raalte plukt! zoeken hulp bij het aanplanten van eetbaar groen in de binnentuin van ZGR Swaenewoerd. De wensen van bewoners en omwonenden zijn meegenomen in het ontwerp en alle planten en bomen zijn besteld. Donderdag 20 februari om 9.00 uur beginnen de organisaties met een aantal vrijwilligers van de tuinwerkgroep met het planten. De volgende dag willen ze alles in de grond hebben. Alle hulp is welkom om de binnentuin van ZGR Swaenewoerd tot een groeiende, bloeiende en eetbare tuin om te toveren waar iedereen van mag komen genieten. Voor koffie, thee, wat lekkers en een lunch wordt gezorgd. Aanmelden kan via post@raalteplukt.nl.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.