Sponsoren voorzien Team Lef van nieuwe kleding

RAALTE – Team Lef doet dit jaar voor de negende keer mee aan de Roparun, een sponsorloop waarmee geld ingezameld wordt voor mensen met kanker. In het pinksterweekend loopt de Raalter vriendengroep binnen 48 uur van Bremen naar Rotterdam, een afstand van zo’n 550 kilometer. Raalter sponsoren voorzagen het team afgelopen week van nieuwe kleding.

Op het terrein van Linhorst Transport, dat het team sponsort met onder andere een vrachtwagen en oplegger, overhandigde Tino Nijland van Prowork Salland de lopers hun nieuwe shirts. Samen met Houtdecoratief Noord en Fysiotherapiepraktijk Lemele/Lemelerveld stelde Prowork Salland ook teamjassen beschikbaar aan de groep.

De hardlopers van Team Lef werken de Roparun eind mei in estafettevorm af. De route gaat voor een groot deel door Nederland. In Overijssel wordt er onder andere door Hardenberg, Almelo en Enter gelopen.

Vrienden van Lef-avond

De Roparun is niet de enige activiteit waarmee Team Lef geld inzamelt. Tijdens grote evenementen zoals Stöppelhaene, Dauwpop en Tuckerville draait de groep bijvoorbeeld bardiensten. Ook is er jaarlijks de Vrienden van Lef-avond. Dit jaar is dat op 13 maart in de Gouverneur in Raalte. Robert Pouwels en Ellen Jannink treden die avond belangeloos op, ook is er een verloting.

staging2.stichtinglefraalte.nl

Foto: Vanessa Driessen-Weertman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.